جشن ولادت حضرت فاطمه در خوابگاه دختران

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ ۱۳:۴۰ | تعداد بازدید: 17

شن ولادت حضرت فاطمه زهرا ( س ) در نمازخانه خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد. در ابتدا دکتر محمد قربانی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ولادت فرخنده و با سعادت صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا(س) بانوی دو عالم و روز بزرگداشت مقام شامخ و والای زن را تبریک گفت.وی به انتصاب جدید بانوان در دانشگاه اشاره کرد و افزود: در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هیچ مانعی برای دستیابی و ارتقاء شغلی بانوان وجود ندارد و  تلاش می شود تا جایگاه ویژه ای داشته باشند.سخنران بعدی این مراسم حجت الاسلام والمسلمین آقای عمرانی بود که ضمن تبریک میلاد یگانه دردانه عالم بشریت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) هدیه ای است از طرف خداوند متعال؛ حقیقتا درک فضایل این بانوی گرامی در توان ما نیست . بی شک مقام والای حضرت زهرا (س) شیفتگان را مجذوب خود می کند، با ولادت حضرت زهرا (س) نوع نگاه بشریت به زن تغییر پیدا کرد.گفتنی است مسابقه و مولودی خوانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.