نشست منطقه‌ای فصل تابستان دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه9

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۱۱ ۱۰:۰۳ | تعداد بازدید: 10

نشست منطقه ای فصل تابستان دبیران وکارشناسان شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه 9 کشور برگزار شد.

دو مین نشست منطقه ای فصل تابستان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 9 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در روز دوشنبه 1401/05/10 برگزار شد. این نشست با حضور دکتر حسین ابراهیمی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، معاون فرهنگی دانشجویی دکتر محمد قربانی و حجت الاسلام حاج محمودی رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی و دبیران و کارشناسان شورای انضباطی از دانشگاه های علوم پزشکی اسفراین، بجنورد، سبزوار، بیرجند، گناباد، تربت جام، مشهد، نیشابور برگزار گردید. در ابتدای نشست دکتر حسین ابراهیمی پور ضمن خوش آمدگویی گفت: افرادی که در شورای انضباطی کار می کنند باید روحیه جهادی و ایثارگری داشته باشند.همچنین ریاست عالی دانشگاه در ادامه اهداف کلی شورای انضباطی که تامین حقوق عمومی دانشگاهیان , پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و کمک سالم به نگه داشتن محیط های آموزشی و پژوهشی بود را بیان کرد.

در ادامه این نشست سرهنگ هادی شرکاء جانشین رئیس پلیس فتا خراسان رضوی در کارگاهی با عنوان " آسیب ها و فرصت های فضای مجازی " به موضاعات مالی و اخلاقی در فضای مجازی پرداخت. در حاشیه این نشست مهین کیانی دبیر شورای انضباطی تربت حیدریه چگونگی بررسی پرونده های مطرح در شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را از حیث شکلی و ماهوی و دادرسی عادلانه و عالمانه ارائه داد.همچنین در ادامه جمع حاضر در مورد موضوع فوق به بحث و تبادل نظر پرداختند و نتیجه گیری نهایی انجام شد. حسین تاج آبادی دبیر منتخب منطقه 9  به سوالات دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشگاه ها  در مورد شیوه نامه اجرائی و آئین نامه انضباطی پاسخ داد و در پایان از شیوه نامه اجرایی شورای انضباطی آزمونی از اعضاء حاضر گرفته شد.