مدیریت دانشجویی

اداره تغذیه

Last Update: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ ۰۸:۳۲| تعداد بازدید: 183

 

اداره تغذيه با هدف تهيه و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مي نمايد و با اين اقدامات مي كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد .

شرح وظايف اداره تغذيه :

نظارت بر تهيه اقلام اصلي مواد اوليه توسط پيمانكار
 نظارت بر خريد مواد غذايي ، كيفيت مواد غذايي ، انبار مواد غذايي ، طبخ و توزيع غذا
 نظارت بر بهداشت سلف سرويسها ، پرسنل و كاركنان شاغل در آشپزخانه
 نظارت بر نحوه فرآیند صدور، تحویل و استفاده از كارت تغذيه دانشجويان
 راهنمایی دانشجویان جهت افزایش اعتبار ، رزرو غذا و پیگیری رفع مشکلات سیستم اتوماسیون تغذیه
رسيدگي به انتقادات و پيشنهادات دانشجويان و اعلام به پيمانكار
 نظر سنجي از دانشجويان به منظور هر چه بهتر برنامه غذایی
 تهيه و تنظيم برنامه غذايي و درج آن در سايت دانشگاه
 تهيه آمار پخت غذا و ابلاغ به پيمانكار