گردهمایی شوراهای مرکزی کانون های فرهنگی در دو مرحله برگزار می شود

کد مطلب: ۱۰۴۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۹ ۱۰:۳۳ | تعداد بازدید: 17

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برگزاری گردهمایی شورای مرکزی کانون های فرهنگی در دو مرحله خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، "سید حمید حسینی" با تایید خبر فوق اظهار داشت: در اواخر سال گذشته انتخابات سراسری کانون های فرهنگی با حضور خوب دانشجویان برگزار شد و شوراهای مرکزی ۷ کانون مشخص شد.

وی ادامه داد: نخستین گردهمایی کانون های فرهنگی در دو مرحله و در دو هفته برگزار خواهد شد. در نخستین مرحله که روز چهارشنبه ساعت ۱۱ الی ۱۳ در محل سالن همایش های ابن سینا برگزار می شود، شوراهای مرکزی بعد از بحث و تبادل نظر فی مابین خود به انتخاب دبیر و نائب دبیر کانون می پردازند و در انتهای جلسه با رای گیری دبیر کانون های فرهنگی دانشگاه مشخص می شود.

حسینی تصریح کرد: در دومین مرحله که زمان برگزاری آن متعاقبا اعلام میشود و با توجه به فاصله زمانی موجود دومین گردهمایی با حضور معاون، مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شده و هریک از کانون ها به بیان برنامه و اهداف خود خواهند پرداخت.

مدیر فرهنگی دانشگاه در پایان با تاکید بر این دو مرحله بیان داشت: شوراهای مرکزی از امروز تا قبل از برگزاری نخستین مرحله با توجه به رزرو سالن جلسات رازی و با هماهنگی کارشناسان فرهنگی  میتوانند نشست های هماهنگی خود را برگزار نمایند.