کارگاه کنترل خشم در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۴/۲۶ ۰۹:۱۴ | تعداد بازدید: 6

به گزارش مفدا تربت حیدریه، کارگاه آموزشی کنترل خشم  با حضور جمعی از  اساتید و کارکنان دانشگاه و با حضور مسئول  اداره مشاوره و سلامت روان برگزار شد.

آزاده محولاتی رئیس اداره مشاوره و سلامت روان در حاشیه این کارگاه گفت : تاکنون باید کسانی را دیده باشید که حرف‌هایی در هنگام خشم گفته‌اند و پس از آن از دیگران عذر خواهی کرده‌اند، اما هرگز نباید فراموش کنیم که کاری که انجام شد را دیگر نمی‌توان پس گرفت.

وی افزود: این مسئله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که راه های کنترل خشم خود را یادبگیریم، تا خود را از موقعیت های ناخوشایند ایمن نگه داریم.

تاو تاکید کرد : ترک کردن محیط، شمردن اعداد، یادآوری یک خاطره خوشایند از شیوه های کوتاه مدت و خودآگاهی هیجانی، یوگا، و ورزش از روش های دراز مدت مدیریت خشم می‌باشند.

گفتنی است؛ این کارگاه با هدف بالا بردن سطح خود کنترلی و آموزش‌های لازم در خصوص کنترل خشم به همت اداره مشاوره و سلامت روان علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.