همزمان با هفته دیابت در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

کارگاه تئوری و عملی آشنایی با بیماری دیابت برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۱۱:۱۶ | تعداد بازدید: 19

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، کارگاه تئوری و علمی آموزش دیابت به همت انجمن علمی بهداشت عمومی، آخر هفته جاری در مرکز مهارت های بالینی با تدریس نیره کثیری عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت  برگزار شد.

اضافه وزن و چاقی مهمترین عامل خطری است که باعث افزایش ابتلا به دیابت شده است

"نیره کثیری" عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در کارگاه ۲ ساعته آشنایی با بیماری دیابت گفت: اضافه وزن و چاقی مهمترین عامل خطری است که باعث افزایش ابتلا شده است و مهمترین راهکار پیشگیری، داشتن وزن متعادل می باشد که با فعالیت بدنی مناسب و داشتن رژیم غذایی سالم این امر ممکن می شود. به گونه ای که۸۰ درصد از دیابت نوع ۲ با اصلاح شیوه زندگی قابل پیشگیری است.

وی ادامه داد: یکی از اهداف بهداشت عمومی افزایش کیفیت زندگی از طریق پیشگیری و نظارت برشاخص ها و همچنین ارتقا رفتارهای سلامتی در جامعه است، رسالتی که گروه بهداشت عمومی دنبال می کند تربیت و توانمندسازی دانشجویان در این زمینه می باشد که در هفته دیابت انجمن علمی دانشجویی و مجموعه دانشکده بهداشت دانشگاه با عزمی راسخ به اجرای برنامه های مختلف و فرهنگ سازی پرداختند.

بیش از ۲۰ نفر از دانشجویان در گارگاه آموزش دیابت شرکت کردند

کثیری در خصوص برگزاری کارگاه اظهار داشت: با توجه به محدودیت فضا این کارگاه با ثبت نام ۲۳ نفر از ۴ گروه بهداشت صورت پذیرفت که در مورد مباحث بیماری دیابت، انواع آن، عوامل خطر، راه های پیشگیری و عوارض بیماری تدریس و همچنین در ادامه دستگاه گلوکومتر و نحوه کار با آن آموزش داده شد.