کارگاه آموزش مقدماتی word در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۱۱:۲۱ | تعداد بازدید: 21

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، کارگاه آموزش مقدماتی word در دو روز متوالی و با همکاری مشترک انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت و روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی با تدریس دکتر محبوبه عبداللهی عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.

"مبین تقی پور" دبیر انجمن علمی دانشجویی فناوری اطلاعات سلامت گفت: همکاری با واحد ها و نهاد های دانشجویی در دانشگاه ضمن ایجاد روحیه کار مشترک باعث می شود تا افراد با توانایی های مختلف در کنار همدیگر قرار بگیرند و از تجربه های هم استفاده نمایند.

وی ادامه داد: کارگاه آموزش مقدماتی word در دو جلسه با پیش ثبت نام بیش از ۲۰ دانشجو از گروه های مختلف برگزار شد، همچنین دومین کارگاه شنبه و یکشنبه ۲۵ و ۲۶ آبان ماه با محوریت طراحی اپلیکیشن های محتوایی با ظرفیت ۱۵ نفر برگزار می شود که دانشجویان می توانند جهت ثبت نام به خانم سحر حسین زاده مراجعه نمایند.