در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

پویش مردمی" پاسداشت از فرشتگان سفید پوش" راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۰۹ ۱۴:۰۸ | تعداد بازدید: 20

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پی شیوع ویروس کرونا و تقدیر از زحمات شبانه روزی کادر بهداشت و درمان، پویش مردمی " پاسداشت از فرشتگان سفید پوش" را در فضای مجازی به راه انداخته است.

در متن این پویش اینگونه آمده است:

به نام کسانی که جنس ناب مهربانیشان مرحمی برای مداوای دردهایمان می شود و عطردل نشین خوبی هایشان نبض عشق را به شماره می اندازد.

سوگند به نام ملکوتی فرشتگانی که طعم محبت بی دریغشان زیرزبان جراحت هایمان مزه ی شیرین شفارا به جامی گذارد و نوازش دلسوزانیشان تپش بی قرارخستگی ها ورنج هارا آرام می سازد، و آن هنگام که آسمان، جان هایمان را نقابی از اندوه  و ترس و یاس پوشانده است با عطوفتشان نشاط و شادابی را برای قلب هایمان به ارمغان می آورند

اکنون باید سپاسگزارمنجیانی باشیم که خواب وخستگی را بازنجیری از استقامت وتلاش قفل کرده اند تا برای زخم هایمان التیامی وبرای دردهایمان نوش داروباشند.

پس قدردانی می کنیم ازهمه کسانی که درمسیربهبودی ودرمان بدون منت درتلاش هستند وسعی دربهبودی هم نوعانشان دارند.

حال شما با پیام های زیبا در اینستاگرام مفدا تربت حیدریه، کادر درمان را مهمان انرژی های مثبت خود کنید.

توجه نمایید با توجه به انتشار پیام و نظرات برگزیده در کانال تلگرامی می توانید در انتها نام اختصاری خودتان، ترم ورشته تحصیل را نیز ذکر ‌کنید.( بعنوان مثال: ف.ع/ دو فناوری اطلاعات سلامت، ع پ تربت حیدریه)