در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت پذیرفت؛

ورودی های ۹۶ پیشتاز در انتخابات شورای صنفی/ کاندیداتور ها شورای صنفی اعلام شدند

کد مطلب: ۱۰۷۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۲۳ ۱۴:۱۹ | تعداد بازدید: 4

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، اسامی۱۱ نفر از  کاندیدای پنجمین دوره شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صبح امروز امروز اعلام شد.

"ندا خواره" کارشناس امور دانشجویی بیان داشت: با توجه به تایید کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی دانشگاه ۱۱ نفر از دانشجویان بعنوان کاندیدای این دوره شناخته شده اندکه بیشتر آن ها ورودی سال ۹۶ می باشد.

وی ادامه داد: شب گذشته معاون فرهنگی و مدیر امور دانشجویی با حضور در خوابگاه و بنا بر درخواست تعدادی از دانشجویان مهلت یک روزه ای را جهت ثبت نام درنظر گرفتند و دانشجویان می توانند امروز ۲۳مهرماه به امور دانشجویی مراجعه نمایند و مابقی کاندیداتورها مجاز به انجام تبلیغات می باشند.

گفتنی است خانم ها فرشته خسروی، عاطفه فاطمی، مریم صالحی و آقایان موحد خوافی نژاد، محمد علی اکبری، سید جواد وزیری، محمدرضا زکی زاه، امیر حسین صدوقیان، محمدرضا امینی، رضا زرقانی و عباس قره باغی تا به امروز افراد تایید شده این انتخابات می باشند و لیست نهایی چهارشنبه 24 مهرماه از طریق روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی اعلام می شود.