همایش "یک عاشقانه ناب" در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۲۷ ۱۰:۵۱ | تعداد بازدید: 3

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، همایش «یک عاشقانه ناب» در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با محوریت مدیریت روابط عاطفی، بررسی تفاوت های فردی و اما و اگر های ازدواج موفق و ناموفق به همت اداره مشاوره وسلامت روان، در واپسین روزهای پاییز برگزار شد.

سمانه اسحاق زاده کارشناس مسئول اداره مشاوره وسلامت روان در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی مفدا، دلیل برگزاری این همایش را طلاق و آسیب های آن بویژه در زوجین جوان دانست و بیان داشت: در محیط های دانشگاهی با توجه به سن و سال دانشجویان خیلی از روابط پیش از ازدواج شکل می گیرد که گاهی اوقات به ازدواج نیز ختم می شود، دانستن ویژگی های یک رابطه سالم، پایدار و توام با عشق برای دانشجویان بسیار ضروری است. از آنجا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، ما این همایش را برگزار کردیم تا به آسیب شناسی روابط زوجین، دغدغه هایی که زن و شوهر در زندگی با آن مواجه اند و بیان ضرورت مشاوره های قبل از ازدواج و محتوای آنها بپردازیم.

کارشناس مسئول اداره مشاوره وسلامت روان در ادامه به اهمیت افزایش دانش ازدواج در جلوگیری از روابط بیمارگونه برای زوجین اشاره کرد و گفت: در این همایش به مولفه هایی پرداختیم که در مشاوره های قبل از ازدواج مورد سنجش قرار می گیرند و افراد می توانند با مراجعه به مشاوران و درمانگرها در حوزه ازدواج خطر یک ازدواج ناموفق را در خود کاهش دهند.

لازم به ذکر است این همایش که در راستای یکی از مهم ترین رویکرد های اداره مشاوره وسلامت روان می باشد با هدف افزایش اطلاعات دانشجویان در زمینه ازدواج با سخنرانی دکتر حنیف پور همراه بود.