به همت اداره مشاوره و سلامت روان؛

همایش "سرنوشت تاریک" در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۰۳ ۱۳:۵۹ | تعداد بازدید: 10

به گزارش مفدا تربت حیدریه، همایش سرنوشت تاریک به همت اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و انجمن NA (انجمن معتادان گمنام) این شهرستان برگزار شد.

در این برنامه که در سالن همایش‌های ابن سینا دانشگاه برگزار شد، "سرگرد شیر محمدی" رئیس پلیس فتای تربت حیدریه، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه حضور داشتند.

مراسم با بازدید شرکت کنندگان از نمایشگاه پوستر، کتاب، بروشور و غیره که در ابتدای سالن برپا شده بود آغاز و سپس با سخنرانی رئیس پلیس فتای فرماندهی نیروی انتظامی تربت حیدریه ادامه یافت.

سرگرد شیر محمدی، رئیس پلیس فتای شهرستان تربت حیدریه ضمن تبریک آغاز امامت امام زمان(عج) گفت: مهترین عوامل تهدید جانی در حال حاضر محیط زیست، اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی و مواد مخدر می‌باشد.

وی افزود: تمامی مواد مخدر دو عارضه سرخوشی کوتاه مدت و عوارض جسمی، روحی و روانی را به همراه دارند که عدم آشنایی و آگاهی والدین از انواع مواد مخدر وابزار آلات مورد استفاده سبب ترویج آنان در بین قشر جوان شده است.   همچنین آمار تصادفات ۲۰ الی ۳۰ هزار مرگ و میر در سال است در حالیکه در اثر اعتیاد این آمار برابر ۶۰ هزار نفر می باشد و این موضوع اهمیت را دوچندان می نماید.

در ادامه این همایش ضمن معرفی انجمن معتادان گمنام (NA)  تعدادی از اعضای این مجموعه به تجربه های موفق خود پرداختند.

گفتنی است، انجمن معتادان گمنام در ۱۳۹ کشور جهان از جمله کشورهای مسلمان فعال بوده و در هفته ۶۸۰۰۰ جلسه با بیش از ۸۰  زبان مختلف برگزار می‌کند و بیش از ۲ میلیون عضو در حال بهبودی دارد.