نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در دوره تربیت معلم قرآن کریم حضور یافتند

کد مطلب: ۱۰۶۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ ۰۸:۴۵ | تعداد بازدید: 31

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، دهمین دوره طرح تربیت معلم قرآن کریم با همکاری مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مازندران از چهارم لغایت هفتم شهریورماه در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم ساری برگزار و با شرکت ۱۵۸ نفر از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در کارگاه های مختلف همراه شد.

علی زاهدی کارشناس امور قرآنی بیان داشت: "امیر علیپور" در رشته صحیح خوانی و "علی غلامی" در رشته ترجمه و مفاهیم دو نماینده شرکت کننده دانشگاه در این دوره آموزشی می باشند همچنین این دوره در دو بخش دانشجو معلمان و ارتقاء دانشجو معلمان دوره‌های ۷ تا ۹ برگزار شد. دانشجویان در کارگاه روشها و فنون تدریس، قرآن و زندگی، راهکارهای ایجاد انگیزه و جذاب سازی کلاس درس، روش تدریس صحیح خوانی، روش تدریس ترجمه و مفاهیم، روش تدریس حفظ قران کریم شرکت داشته اند.

وی افزود: طرح تربیت دانشجو معلم قرآنی پیش زمینه برای دانشجویان علاقمند به حوزه فعالیت های قرآنی می باشد تا ما را در مسیر رسیدن به اهدافی همچون جذب حداکثری، ارتقای کیفی و تاثیرگذاری فعالیت ها کمک نمایند.

گفتنی است این طرح از سال ۹۵ شروع شده و دانشجویان آزمون عملی را در حین دوره انجام می‌دهند که در مجموع نمره نهایی را کسب می‌کنند و در نهایت یک دوره کارورزی در دانشگاه محل تحصیل خود می‌گذرانند. اگر همه این مراحل را با موفقیت طی کنند گواهی نامه‌ای به دانشجویان ارائه می شود و به صورت رسمی به عنوان دانشجو معلم قرآن به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند و دانشگاه می‌تواند در برنامه‌های آموزشی خود از ظرفیت این دانشجویان استفاده کند.