نخستین "رادیو آوای سلامت" دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منتشر شد

کد مطلب: ۱۰۳۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۰۹:۳۴ | تعداد بازدید: 6

به  گزارش مفدا تربت حیدریه، نخستین رادیو" آوای سلامت" انجمن علمی دانشجویی بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با موضوع" سرطان" و به مناسبت هفته سلامت مردان منتشر شد.

"سحر رضوانی" دبیر انجمن علمی بهداشت عمومی دانشگاه در گفتگو با مفدا گفت: بعد از انتشار هفته نامه برآن شدیم تا مجموعه آوای سلامت را کامل‌تر کنیم و در همین راستا این رادیو تهیه و منتشر می‌شود.

وی ادامه داد: هدف از این فعالیت‌ها دستیابی به نخستین عرصه انجمن های علمی یعنی آموزش ترویج و ساده سازی علم است تا به مرور زمان و با همت تیم انجمن علمی به سایر عرصه ها نیز ورود پیدا کنیم.

گفتنی است، مهمان ویژه نخستین شماره این رادیو، "دکتر الهام بهره مند" معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بود تا ضمن تعریف سرطان، از آمار سرطان‌های شایع در کشور و شهرستان تربت حیدریه خبر داد.

جهت شنیدن رادیو کلیک کنید