نخستین دوره از مسابقات ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی شمال شرق کشور برگزیدگان خود را شناخت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۱۷ ۱۰:۴۶ | تعداد بازدید: 23

به گزارش خبرنگار مفدا تربت حیدریه نتیجه رقابت نخستین دوره از مسابقات ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی شمال شرق کشور مشخص شد. اختتامیه این دوره از مسابقات ساعت ۱۶ الی ۱۸ روز جمعه ۱۶ آذر ماه در سالن همایش های ابن سینا برگزار شد.

سید حمید حسینی دبیر کمیته اجرائی و مدیر فرهنگی دانشگاه گفت: در راستای اهمیت ورزش طبق فرمایش مقام معظم رهبری"اگر بخواهید جسم را به قدرت، به زیبایی، به توانایی، به بروز قدرتها و استعدادهای گوناگون برسانید، باید ورزش کنید."

وی در ادامه در مورد نحوه برگزاری این رویداد بیان کرد: هفت دانشگاه در چهار رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند که ۱۳ نفر در رشته دارت، ۱۰ نفر در رشته طناب زنی، ۱۲ نفر در رشته فوتبال دستی و ۹ نفر در رشته فریزبی شرکت داشتند.

وی اظهار داشت: امیدواریم برگزاری این رویداد مقدمه ای جهت همکاری های بیشتر در آینده و زمینه ساز شرکت دانشجویان در المپیاد ورزش های همگانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور باشد.

برگزیدگان هر رشته به شرح زیر است:

طناب زنی

دارت