نخستین اختتامیه اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

کد مطلب: ۱۰۳۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۱۲ ۰۹:۳۸ | تعداد بازدید: 23

به گزارش مفدا تربت حیدریه، آغاز این مراسم با قرائت قرآن کریم توسط دانشجوی قرآنی "حسام فیوضی" و سرود ملی توسط تمامی حضار همراه بود. همچنین اجرای دعای ربنا در ابتدای مراسم توسط "ابوالفضل بایگان" قاری نوجوان شهرستان، دقایقی معنوی را برای شرکت کنندگان در نخستین اختتامیه اردوهای جهادی رقم زد.

در ادامه برنامه "دکتر محمد قربانی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با حضور در جمع جهادگران گفت: خوشبختانه مشارکت دانشجویان در سال های اخیر فعالیت های جهادی قابل توجهی نظیر ارائه کنفرانس های علمی، کنترل سلامت توسط دانشجویان، آموزش  بهداشت، ویزیت های رایگان توسط پزشکان، خدمت رسانی در بخش عمرانی و آموزش، تهیه و توزیع بسته های حمایتی و اقدامات فرهنگی داشته اند که شایسته تقدیر است.

وی در ادامه افزود: جوانان جهادی با تخصصی کردن جهاد راهکارهایی بومی ارائه داده و به نیروی خود جهت پیشرفت کشور اتکا کرده اند که این مسئله باعث می شود در برابر مشکلات توان بیشتری داشته باشند و انعطاف بیشتری از خود نشان دهند.

"محمدعلی یعقوبی" مسئول دفتر بسیج شهرستان تربت حیدریه نیز گفت: طبق بیانیه  مقام معظم رهبری :<<....از میان همه‌ی ملّتهای زیر ستم، کمتر ملّتی به انقلاب همّت میگمارد؛ و در میان ملّتهایی که به پا خاسته و انقلاب کرده‌اند، کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت رسانده و به‌ جز تغییر حکومتها، آرمانهای انقلابی را حفظ کرده باشند....>>  توصیه اساسی که مخاطب آن شما جوانان هستید باید چهار دهه بعدی انقلاب را درک کنید.وی در ادامه بیان کرد: کشف سخنان رهبر انقالب اسلامی و اجرای آن در جامعه دانشگاهی امری ضروری است.

وی اظهار داشت:بسیار خوب است که پتانسیل دانشگاه ها را به روستا ها و مناطق محروم منتقل کنیم که چه بسا افراد بسیاری به آن نیاز دارند.

پس از شنیدن سخنرانی مسئول دفتر بسیج شهرستان تربت حیدریه مهمانان مراسم  شاهد اجرای قطعه "وطن ای هستی من" توسط روشندل "بهنام ابراهیمی" به همراه نوازندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بودند.

در پایان مراسم نیز "مهدی بهرامی" جانشین بسیج دانشجویی استان خراسان گفت: نسل اول انقلاب پیروزی آن را رقم زد، نسل دوم آن را تثبیت کرد و وظیفه نسل سوم  گام برداشتن در مسیر جهاد است که شما در این راه هستید.

وی در ادامه افزود: امروز جنگ ما جنگ با کبر بی اصالت برخی از افرادی است که در بدنه ریاست هستند و با جهلی است که در بدنه جامعه قرار دارد.

جانشین بسیج دانشجویی استان خراسان  یبان کرد: این فرصت جهاد  که امروز در اختیار شماست فرصت بزرگی است که خدا به بندگان خاص خود که شما هستید عنایت کرده است، زیرا شما با قدم گذاشتن در مناطق محروم و روستا ها باعث باور مردم به انقلاب اسلامی و آرمان ها و هدف های آن و از سوی دیگر سبب تحریک و تلنگری به مسئولین منطقه می شوید.

گفتنی است، نمایشگاه عکسی از دستاوردهای سه ساله اخیر جهادگران دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، در ورودی سالن همایشات ابن سینا برپا شد که توجه دانشجویان، اساتید و کارکنان را به خود جلب کرد و توسط معاون دانشگاه افتتاح گردید.