نام شهید سلیمانی زینت خوابگاه پسران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ ۱۱:۵۰ | تعداد بازدید: 22

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از نام گذاری خوابگاه پسران دانشجوی این دانشگاه به نام"سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی" خبر داد.

"دکتر محمد قربانی" در گفتگو با خبرنگار مفدا گفت: ظهر امروز بنا بر پیشنهادی که از سوی همکاران مجموعه معاونت فرهنگی دانشجویی ارائه شد و موافقت ریاست دانشگاه با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای این مرز و بوم نام خوابگاه  پسران دانشجویی دانشگاه به " سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی"  مزین شد.

"معاون فرهنگی دانشجویی" ادامه داد:  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همواره برای نسل جوان و انقلابی  امروز،  امری ضروری و مهم است و امنیت جامعه کنونی را مدیون خون شهدا هستیم؛ اما دانشجویان بیدار ما بایستی ادامه دهنده این مسیر  باشند و از تمام ظرفیت و توانایی خود استفاده کنند.

خوابگاه پسران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با زیربنای حدودا ۱۲۵۰ متر مربع و دارای ۱۵۶ نفر ظرفیت می باشد.

برچسب های خبر