مهلت ارسال اثر به دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ تا ۲۵ اردیبهشت ماه تمدید شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۸ ۱۰:۳۱ | تعداد بازدید: 9

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی و به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سیمرغ، تمدید جشنواره تا ۲۵ اردیبهشت بنا به درخواست دانشگاهیان و ‌به دلیل وقوع سیل در شهرهای مختلف کشور و همچنین انجام امور خدماتی و درمانی توسط دانشگاهیان در مناطق سیل زده صورت گرفته است.

بر این اساس شرکت کنندگان می توانند با بهبود شرایط و در زمان مناسب نسبت به ارسال آثار خود اقدام نمایند.

شرکت کنندگان در پنج بخش فیلم، موسیقی، هنرهای تجسمی، تئاتر و ادبی تعداد قابل قبولی اثر برای داوری به جشنواره ارسال کرده اند که در مقایسه با دوره های گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

گفتنی است؛ جشنواره بین المللی «سیمرغ» با شعار "سالم زیستن، هنر است" در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی، تابستان سال جاری در شهر تهران برگزار خواهد شد.