فرمانده پایگاه بسیج دانشجویی شهید اژدری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفت و گو با مفدا:

مطالبه گری درست و منطقی یکی از اصلی ترین وظایف یک بسیجی است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ ۰۹:۰۰ | تعداد بازدید: 33

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، "مجتبی رمضان نژاد" فرمانده پایگاه بسیج دانشجویی شهید اژدری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و دانشجوی ترم ۴ پرستاری، نزدیک به دو سال در پایگاه بسیج دانشجویی شهید اژدری دانشگاه مشغول به فعالیت است. مشروح این گفتگو را با هم می‌خوانیم.

با سلام و عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج خدمت شما، لطفا از عملکرد و برنامه های بسیج در یکسال گذشته تا به امروز بگویید و چه برنامه هایی در ادامه ترم خواهید داشت؟

با سلام خدمت شما و همراهان گرامی، بنده نیز فرارسیدن هفته بسیج را به همه دانشگاهیان تبریک می گویم. از برنامه های یک سال گذشته این پایگاه می توان به برگزاری حلقه های صالحین با موضوع های مختلف، برگزاری هم اندیشی و کرسی آزاد اندیشی مهدوی، اعزام دانشجویان در قالب اردوهای جهادی به مناطق محروم جهت خدمت رسانی، برگزاری ایستگاه سه شنبه های مهدوی برای زنده نگه داشتن یاد امام زمان(عج)، اعزام دانشجویان جهادی به مناطق سیل زده لرستان، اعزام دانشجویان جهادی برای خدمت رسانی به زائران پیاده امام رضا(ع) در ایام عزاداری ماه صفر، آغاز به کار نشریه  فرهنگی- اجتماعی- سیاسی "چاووش" و انتشار یک شماره از آن و ... اشاره کرد. در خصوص برنامه های آتی نیز باتوجه به شرایط موجود و قطعی نشدن برخی برنامه ها از اعلام برنامه های جدید خودداری می کنم اما برنامه های سابق با برنامه ریزی و منظم ادامه خواهند یافت.

از نحوه آشنایی خود با بسیج بگویید وچه شد که وارد این تشکل شدید؟

بنده از دوران تحصیل در مدرسه با تشکل بسیج آشنا بودم و در بسیج دانش آموزی و بسیج ورزشکاران شهرستان کاشمر کار خودم رو ادامه دادم و بعد از ورود به دانشگاه با توجه به شرایط دانشگاه تصمیم گرفتم در تشکل بسیج فعالیت کنم و در ترم دو به عنوان جانشین پایگاه و در ترم سه به عنوان فرمانده پایگاه منصوب شدم.

تعریف شما به عنوان یک فرمانده از "دانشجوی بسیجی" چیست؟

به نظر بنده حقیر، دانشجوی بسیجی همیشه نسبت به مسائل  اطراف خود هوشیار است و برای رفع مشکلات و موانع دنبال راه حل می گردد و مطالبه گری درست و منطقی یکی از اصلی ترین وظایف اوست.  برخلاف تصور اکثر دانشجویان، دانشجوی بسیجی یک دانشجوی نمونه در درس، اخلاق و کردارست و کار تشکیلاتی نه تنها مانع راه او نیست بلکه کمک کننده ی راه اوست.

با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر "جوانان" در بیانیه گام دوم انقلاب، جوانان بسیجی در این راه چه رسالتی را باید در دانشگاه و جامعه دنبال کنند؟

به نظر من بسیجی در جامعه نماد یک فرد میانه رو و انقلابی است که با شناخت آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی، اهداف شخصی خود را مشخص کرده و برای رسیدن به آن ها تلاش و مجاهدت می کند. او در مقابل ظلم و ظالم می ایستد حتی اگر آن ظالم شیطان بزرگ، آمریکا باشد و  برای اینکه از چارچوب خارج نشود و راه را گم نکند از راهنماهایی چون بیانیه گام دوم انقلاب که به دست مبارک مقام عظمای ولایت و ولی فقیه زمانه نوشته شده است، بهره برده و خود را از تاریکی غفلت و جهل رهایی می دهد.

و در پایان، پیام شما برای دانشجویان به مناسبت هفته بسیج چیست؟

در پایان به تمامی دانشجویان اعم از بسیجی و غیر بسیجی هفته پر خیر و برکت بسیج را تبریک میگویم و امیدوارم شاهد حضور پررنگ دانشحویان در امور تشکیلاتی و تشکل های دانشجویی، خصوصا تشکل بسیج دانشجویی باشیم و در کنار هم برای تحقق اهداف مشترک تلاش و مجاهدت کنیم ان شاءالله.