به همت انجمن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی همگانی و قهرمانی به زودی برگزار می شود

کد مطلب: ۱۰۴۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۸ ۱۰:۲۹ | تعداد بازدید: 51

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، ظهر روز گذشته نشست انجمن ورزشی به منظور هماهنگ نمودن فعالیت های ورزشی دانشجویان و عملیاتی نمودن برنامه های سال جاری در محل دفتر مدیریت فرهنگی برگزار گردید. انجمن ورزشی و دانشجویی با هدف پیشرفت بیشتر ورزش در میان دانشجویان، ایجاد شور و انگیزه و سازماندهی به حوزه ورزش دانشجویی و اهتمام به تقویت ابعاد ورزش های همگانی و قهرمانی در دانشگاه تصمیم به شکل گیری شده است.

انتخابات انجمن های ورزشی دانشگاه در حوزه ورزش های همگانی و قهرمانی اسفندماه سال گذشته برگزار شد که هم اکنون ۱۰ نفر از دانشجویان علاقه مند در این انجمن مشغول به فعالیت می باشند.

در ابتدای جلسه "حمید فلاحت" دبیر انجمن ورزشی دانشگاه به ارائه برنامه های پیشنهادی پرداخت و سپس هر کدام از اعضای انجمن و کارشناسان فرهنگی و ورزشی اداره تعالی فرهنگی به ارائه نظرات خود پرداختند.

لازم به ذکر است  از مصوبات این نشست میتوان به برگزاری مسابقات درون دانشگاهی ورزش های همگانی و قهرمانی در حوزه های دارت، طناب کشی، مچ اندازی و طناب زنی و مسابقات فوتبال در طی روزهای آینده و قبل از شروع ماه مبارک رمضان در محوطه دانشگاه و سالن های ورزشی که در اختیار دانشگاه می باشد اشاره کرد.