به مناسبت هفته دیابت و به همت امور تربیت بدنی؛

مسابقات آمادگی جسمانی پسران در پنج رشته برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۲۲ ۱۰:۵۷ | تعداد بازدید: 32

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، مسابقات آمادگی جسمانی به همت امور تربیت بدنی تربیت بدنی وبه مناسبت فرارسیدن هفته دیابت با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.

"آرش ایل بیگی" کارشناس امور تربیت بدنی با اشاره به نقش ورزش در پیشگیری بیماری گفت: این مسابقات با هدف ترویج و فرهنگ سازی ورزش های همگانی با فرارسیدن هفته دیابت برگزار شد و دانشجویان در پنج رشته شنا سوئدی، دراز و نشست، شنا-پرش، پرش و طناب زنی بود با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: افراد ورزشکار در هر شغلی می توانند به عنوان الگو در توجه به بهزیستن و بهداشت جسم و روان مورد توجه قرار گیرند و معرفی شوند.

گفتنی است مظاهر کریمی دانشجوی ترم دوم اتاق عمل به عنوان نفر اول و مصطفی نوروزی دانشجوی ترم چهار فوریت های پزشکی  به عنوان نفر دوم برگزیدگان این دوره می باشند.