مراسم گرامیداشت مقام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۱۵ ۱۱:۵۱ | تعداد بازدید: 7

مراسم گرامیداشت مقام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش مفدا تربت حیدریه، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  برپا شده بود گفت: پاکی خون شهید سپهبد سلیمانی موجب اتحاد بیش از پیش جبهه مقاومت شده است و دشمن باید بداند تا گرفتن انتقام خون این سردار رشید اسلام از پا نخواهیم نشست.

حجت الاسلام و المسلمین صافدل ادامه داد: خط سرخ شهادت افتخاری برای دلداگان ولایت است و همان طور که شهید بهشتی فرموده است ریختن خون سربازان اسلام ما را در راه هدفمان مصمم تر خواهد کرد.

وی ضمن گرامیداشت یاد شهید ابومهدی المهندس هم رزم شهید سلیمانی عنوان داشت: شهادت آرزوی حاج قاسم سلیمانی بود و او در راه نثار خون به تاسی از مولایش اباعبدلله(ع) هیچ واهمهه ای نداشت و امروز جوشش این خون تاروپود استکبار و صهیونیسم را درهم خواهد شکست.

گفتنی است در این مراسم حضار ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهید سپهبد سلیمانی در فراق او به سوگواری و ذکر مصیبت پرداختند.

برچسب های خبر