دانشجویان جدیدالورد بخوانند؛

لوازم مورد نیاز زندگی خوابگاهی دانشجویان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ ۱۱:۵۹ | تعداد بازدید: 43

ضمن عرض تبریک به کلیه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و خداقوت به کلیه دانشجویان بابت پایان امتحانات نیم سال اول تحصیلی ، به اطلاع عزیزان می‌رساند لوازم مورد نیاز سکونت در خوابگاه دانشجویی حضرت فاطمه (س) و شهید سلیمانی که لازم است دانشجویان آنها را همراه داشته باشند به شرح ذیل می‌باشد:

لوازم مورد نیاز خواب

تشک - پتو - بالش (متکا) - ملحفه

لوازم مورد نیاز حمام

لیف - صابون - شانه - شامپو - حوله - پودر لباسشویی - لگن لباسشویی

نکته: دقت داشته باشید که در خوابگاه دانشجویی لباسشویی موجود است ولیکن  رعایت نظافت در محیطی که تعداد افراد زیادی در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند اهمیت بسیاری دارد. بنابراین سعی کنید تمیز باشید و فقط از وسایل شخصی خود استفاده کنید. پس از استحمام حتما لیف، حوله و سایر وسایلی که حین حمام کردن استفاده کردید در معرض نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند. محیط لیف، صابون و حوله مرطوب است و موجب رشد باکتری می‌گردد.

لوازم مورد نیاز آشپزی و آشپزخانه

بشقاب غذاخوری و میوه خوری - لیوان (چای و آبخوری) - قاشق و چنگال - در صورت چایی خور بودن کتری و قوری - ظروف و سایر وسایل مورد نیاز جهت پخت و پز غذا مانند قابلمه، تابه، چاقو، آبکش و ... - لوازم مورد نیاز شستشوی ظروف مانند مایع ظرفشویی، اسکاج و ...

نکته: دانشجویان می توانند از شنبه الی چهارشنبه تا ساعت ۱۴ نسبت به رزرو غذای اقدام نمایند همچنین  وعده ناهار تنها در سلف سرویس مرکزی (به جز ایام امتحانات و ماه مبارک رمضان) و وعده شام در خوابگاه ها توزیع می شود.

مدارک شخصی و سایر لوازم شخصی

مدارک شناسائی و دفترچه بیمه - نخ و سوزن - قیچی - در صورت داشتن بیماری خاصی داروهای مصرفی را همراه داشته باشید  و همچنین قرص‌های ضروری مثل استامینوفن، سرماخوردگی و آلرژی - دمپایی برای فضای خارج از اتاق

آشنایی با برخی نکات زندگی در خوابگاه  دانشجویی

زندگی خوابگاهی محل تعامل با اطرافیان است؛ هم اتاقی‌های شما از شهرهای مختلف با فرهنگ‌های متفاوت هستند بنابراین وقتی احساس آرامش می‌کنید که این تفاوت فرهنگ‌ها را پذیرفته، مسئولیت‌پذیر و با برنامه‌ریزی دقیق باشید.

اما زندگی در خوابگاه شما را پخته خواهد کرد و برای مدیریت تمام ابعاد زندگی و کسب تجربه‌های متعدد آماده خواهید شد.

نکته: جهت تردد از خوابگاه به فضاهای آموزشی با توجه به برنامه درسی سرویس ایاب و ذهاب وجود دارد اما برای رفت و آمد بین دانشگاه و خوابگاه مسیرها را شناسایی کنید. خطوط تاکسی و اتوبوس را یاد بگیرید.

نکته: از نگهداری لوازم قیمتی در خوابگاه خودداری فرمایید ولی به هر حال هر دانشجویی مسئول حفظ لوازم و وسایل شخصی و  قیمتی خودش می‌باشد.

برچسب های خبر