در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت می پذیرد؛

فردا؛ شروع دومین دوره آموزش قرآن در زندگی/ فرصت جهت ثبت نام در دومین دوره آموزشی قرآن در زندگی هنوز باقیست

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۰۲ ۱۴:۰۰ | تعداد بازدید: 3

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، کارشناس امور قرآنی دانشگاه از برگزاری دومین دوره آموزشی قرآن در زندگی  در چهار رشته از سوم اسفندماه خبر داد.

علی زاهدی با اشاره به  استقبال خوب  و بیش از ۵۰ نفر دانشگاهیان علوم پزشکی در نخستین دوره گفت: یکی از ملزومات شرکت در جشنواره های قرآنی یافتن استعدادها،  آمادگی و ارزیابی می باشد که هدف از برگزاری اینچنین دوره های رسیدن به آنان است.

حافظ کل قرآن و کارشناس قرآنی د انشگاه افزود: دومین دوره از فردا سه شنبه سوم اسفندماه شروع خواهد شد. این دوره در چهار رشته  نغمات قرآنی، آموزش روخوانی و تجوید، آموزش حفظ ( ترتیبی و موضوعی) و تدبر در قرآن کریم  و با اهدای گواهی پایان دوره و به صورت رایگان برای اساتید، پرسنل و دانشجویان در ساختمان شهدای دانشجو برگزار می شود و شرکت کنندگان در صورت کسب نمره حد نصاب در آزمون پایانی به دوره دانشجو معلم قرآنی وزارت بهداشت اعزام خواهند شد.

گفتنی است دانشجویان جهت ثبت نام ضمن مراجعه حضوری به امور قرآن و عترت  می توانند مشخصات خود را به شناسه تلگرامی FA_Dehnokhalaji@ ارسال نمایند.

گفتنی است زمان برگزاری کلاس ها به شرح جدول ذیل می باشد:

.

ایام هفته

عنوان کلاس/ ساعت ۱۲:۴۰ الی ۱۴

شنبه

آموزش نغمات قرآنی

یکشنبه

آموزش روخوانی و تجوید قرآن کریم

دوشنبه

آموزش حفظ قرآن کریم( تربیتی و موضوعی)

سه شنبه

تدبر در قرآن کریم