ضدعفونی فضاهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت پذیرفت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۱۲ ۰۹:۱۵ | تعداد بازدید: 65

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه از ضدعفونی کردن تمام محیط های دانشجویی ازجمله خوابگاه های حضرت فاطمه(س)،  شهید سلیمانی و سلف سرویس مرکزی خبر داد.

علی صنعتی در این باره گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در روزهای گذشته و لزوم پیشگیری؛ بلافاصله در جلسه مدیران معاونت فرهنگی دانشجویی مصوب شد تا کلیه محیط های دانشجویی با هماهنگی معاونت بهداشتی ضدعفونی شود.

مدیر امور دانشجویی با تاکید بر اینکه دانشجویان در حال حاضر بعنوان سفیران سلامت نقش مهمی را عهده دار هستند اظهار داشت: هریک از دانشجویان با آموزش همگانی و رعایت نکات بهداشت فردی بعنوان سفیران سلامت شناخته می شوند همچنین تا به امروز نزدیک به ۵۰۰۰ متر از فضاهای دانشجویی با حضور کارشناسان معاونت بهداشت ضدعفونی شده است.

وی در پایان ضمن تقدیر از زحمات کلیه پرسنل کادر بهداشت و درمان یادآور شد تا کلیه دانشگاهیان و همشهریان اخبار مربوط به کرونا ویروس را تنها از درگاه های رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه های علوم پزشکی و واحد های تابعه دنبال نمایند.