معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

سردار سرافراز، ایستادگی را به عنوان پرچمدار جبهه مقاومت به همگان آموخت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۱۳ ۱۱:۴۸ | تعداد بازدید: 6

در پی شنیدن خبر دردناک شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او "دکتر محمد قربانی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی ضمن عرض تسلیت، نقش ایشان را در حفظ وحدت و انسجام ملت‌های منطقه  تاثیر گذار دانست .

متن این پیام را به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

هر پرچمی از دست توانای سرداری بیفتد، سردار دیگری آن را برداشته و به میدان می‌آید و با قدرت بیشتر در حفظ پرچم اسلامی به کوشش برخیزد.

حضرت امام خمینی (ره)

شهادت سردار رشید، سلحشور و پرافتخار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی که با مجاهدت‌های خالصانه و شجاعانه در خط مقدم مقاومت نقش بی‌بدیلی در حفظ وحدت و انسجام ملت‌های منطقه داشت و به عنوان پرچم‌دار جبهه مقاومت ایستادگی را به همگان آموخت را به محضر رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی و ملت شهیدپرور ایران اسلامی و دانشجویان و دانشگاهیان تسلیت عرض می‌نمایم. ای صد هزاران حسرت و افسوس بر ما که سردار شرف و غرور از میان ما رفت و ای صد هزاران شادباش بر او که به آرزوی دیرینه‌اش و به رفیق اعلی پیوست. مزد سال‌ها مجاهدت و مبارزه با دشمن چیزی جز شهادت درشان و مقام مجاهدان و دلاوران نیست.

دکتر محمد قربانی

معاون فرهنگی و دانشجویی