معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

دهه فجر یادآور بصیرت و بشارت ملتی منسجم و ولایت مدار است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ ۱۲:۰۱ | تعداد بازدید: 15

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، معاون فرهنگی دانشجویی با فرارسیدن دهه مبارک فجر، دستاوردهای شگرف انقلاب اسلامی را برکت خون شهدا دانست. "دکتر محمد قربانی" در پیام خود اینگونه نوشته است:

خدای متعال را شاکریم که اینک ملت غیور ایران چهل و یکمین بهار انقلاب اسلامی را گرامی می‌دارد. این انقلاب شکوهمند با بروز تحولاتی عظیم در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و علمی کشور، دستاوردهای شگرف و ارزشمندی را به همراه داشت به گونه‌ای که ایران اسلامی پس از گذر از فراز و نشیب‌های بسیار و به برکت خون شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، قله‌های رفیع پیشرفت و تعالی را فتح کرده و اینک در اوج اقتدار و آزادگی ایستاده است.

دهه مبارک فجر، یادآور بصیرت و بشارت ملتی منسجم، خداجوی و ولایت مدار است که توانست تحت هدایت رهبری دوراندیش و شجاع و با بهره‌گیری از تعالیم عالیه دین مبین اسلام در رویارویی با استبداد شاهنشاهی فصل جدیدی از حیات سیاسی و فرهنگی خویش را آغاز کند و موجب احیای دین و معارف الهی در سرزمین کهن ایران شود.
این‌جانب فرارسیدن ایام غرورآفرین و شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی ایران را محضر رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران، عموم دانشگاهیان عزیز و همکاران خود در حوزه دانشجویی و فرهنگی تبریک عرض می‌نمایم و از پیشگاه حضرت حق، سعادتمندی و توفیقات روزافزون را در خدمتگزاری به این ملت شریف و غیور خواستارم.
امیدوارم در 41 سالگی انقلاب اسلامی حضور گران‌قدر مردم شهرستان تربت‌حیدریه، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه همگام با سراسر ایران اسلامی در جشن‌های انقلاب اسلامی به خصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن، مانند گذشته موجب سربلندی و اقتدار نظام جمهوری اسلامی گردد.

دکتر محمد قربانی
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه