تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۲:۰۵ | تعداد بازدید: 88

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، خوابگاه حضرت فاطمه(س) از روز جمعه ۱۶ آبان ماه پذیرای دانشجویان فراخوانده شده می باشد.

علی صنعتی در گفتگو با خبرنگار سرویس صنفی و رفاهی مفدا گفت: بنا بر مصوبات یکصدو سی و چهارمین جلسه شورای آموزشی دانشگاه و بعد از تعطیلی یک هفته ای(۱۰ الی ۱۷ آبان ماه) با شروع مجددا فرایند کارآموزی های دانشجویان در آستانه فارغ التحصیلی شامل دانشجویان ترم ۷ و ۸ کارشناسی پیوسته و ۴ مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته خوابگاه دانشجویی حضرت فاطمه(س) از روز جمعه ۱۶ آبان ماه ساعت ۱۳:۳۰ پذیرای دانشجویان فراخوانده شده می باشد.

وی در خصوص گندزدایی خوابگاه ها و رزرو غذا ادامه داد: خوابگاه ها در هفته جاری مرتبا گندزدایی شده است و کلیه دانشجویان به هنگام حضور در خوابگاه ها بایستی فرم خوداظهاری، گواهی سلامت و دفترچه بیمه درمانی(درصورت وجود) را به همراه داشته باشند. همچنین سامانه اتوماسیون تغذیه از امروز ۱۴ آبان ماه فعال می باشد.

صنعتی در پایان بیان داشت: از کلیه دانشجویان خواشمندیم همچون گذشته و در راستای حفظ سلامت خود و دیگران بعنوان متولیان سلامت در راستای رعایت فاصله گذاری ها و پروتکل های بهداشتی کوشا باشند.