خدمات مشاوره در خوابگاه حضرت فاطمه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به صورت حضوری انجام می شود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۷ ۱۲:۰۹ | تعداد بازدید: 187

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارشناس مسئول اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه از انجام خدمات مشاوره ای حضوری در خوابگاه حضرت فاطمه(س) خبر داد.

سمانه اسحاق زاده در گفتگو با خبرنگار مفدا گفت: با توجه به شروع سال تحصیلی جدید و حضور تعدادی از دانشجویان همچون گذشته مشاوره حضوری را با رعایت پروتکل های بهداشتی برای دانشجویان ساکن در خوابگاه حضرت فاطمه(س) در نظر گرفته ایم.

وی ادامه داد: خدمات مشاوره ای در روزهای یکشنبه و سه شنبه  ساعت ۲۰ الی ۲۲ به شکل حضوری و در اتاق مشاوره خوابگاه فعال می باشد. همچنین همدانشگاهیان همه روزه در ساعت اداری و با تعیین وقت قبلی در ساختمات ستادی معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره مشاوره و سلامت روان می توانند از خدمات مشاوره ای بهره مند شوند.