حنانه صحراکار دبیر کانون ادبی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ ۰۹:۴۷ | تعداد بازدید: 49

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی،  انتخابات دبیر کانون شعر وادب با کناره گیری اسما رحیمی هفته گذشته با حضور اعضای شورای مرکزی و کاندیدای ثبت نامی در ساختمان فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

"سید سعید سعیدی" کارشناس امور فرهنگی اظهار داشت: انتخابات سراسری دبیران کانون های فرهنگی اسفند سال گذشته صورت پذیرفت و فعالیت مستمر، منظم و با نتیجه مطلوب همیشه یکی از مهمترین اهداف ما در نظارت بر کانون های فرهنگی دانشگاه بوده است؛ حال با توجه کناره گیری خانم اسما رحیمی و ضمن تقدیر از زحمات ایشان بنا بر تصمیمی که در جلسه هم اندیشی کارشناسان و مدیر فرهنگی صورت پذیرفت، انتخابات این کانون زودتر صورت گرفت تا ضمن ساماندهی بیشتر فعالیت های این کانون جانی دوباره به خود گیرد.

وی ادامه داد: پس از بازگشایی  صندوق اخذ رای با حضور نمایندگان، حنانه صحراکار دانشجوی ترم ۵ مامایی به عنوان دبیر، زهرا فرزانه به عنوان نائب دبیر و سحر سلیمی، فاطمه اکبری، نگین میرزائی وسحر حسین زاده به عنوان اعضای دیگر شورای مرکزی این کانون انتخاب شدند.

گفتنی است معاونت فرهنگی درحال حاضر دارای ۱۱ کانون ادبی، تئاتر، هلال احمر، موسیقی، محیط زیست، قرآن و عترت، خیریه، کاف،  عفاف و حجاب، مذهبی و اردوی جهادی می باشد.

برچسب های خبر