در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت گرفت؛

ثبت بیش از ۲۰۰۰ رای در نظرسنجی مردمی مسابقه عکاسی دیدار با زمستان/ نتایج مسابقه عکاسی دیدار با زمستان اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۰۴ ۱۱:۵۶ | تعداد بازدید: 22

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، مسابقه عکاسی دیدار با زمستان با اقدام مشترک اداره تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه و روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  با شرکت  نزدیک به ۶۰ نفر و ارسال ۱۰۰ عکس در هشت محور برگزار شد.

بارش رحمت الهی در تربت حیدریه ضمن خوشحالی مردمان این شهرستان سبب برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع دیدار با زمستان در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شد. این مسابقه در دو مرحله و در هشت محورخوابگاه های دانشجویی، امتحانات، دورهمی، لبخند و شادی ها، خدمت رسانی پرسنل درمانی، کمک های انسانی و بشر دوستانه و اماکن فرهنگی، مذهبی و تفریحی شهرستان در زمستان برفی سال جاری برگزار شد. در نخستین مرحله  ۱۰۰ عکس  با شرکت ۶۰ نفر دریافت شد که با داوری سعید شیبانی مدرس و عضو انجمن سینمای شهرستان و علیرضا دهقانی عکاس و نماینده دانشجویان هشت عکس به مرحله نهایی و نظر سنجی مردمی راه پیدا کرد.

مرحله نهایی از ساعت ۱۴ روز پنج شنبه سوم بهمن ماه شروع و به مدت ۲۴ ساعت ادامه داشت که در پایان با ثبت ۲۱۷۰ رای نتایج  چهار رتبه برتر به شرح ذیل می باشد.

رتبه اول: آقای سجاد روحی با کسب ۲۹ درصد از آرا / دریافت جایزه یک میلیون ریالی و لوح سپاس

رتبه دوم: آقای جواد نعیمی با کسب ۲۶ درصد آرا / دریافت جایزه پانصد هزار ریالی و لوح سپاس

رتبه سوم : آقای محمد مهدی خداپرست با کسب ۱۹ درصد آرا / دریافت بسته فرهنگی و لوح سپاس

رتبه چهارم: آقای محمد حسن نژاد با کسب ۱۲ درصد آرا / دریافت بسته فرهنگی و لوح سپاس