مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

تحویل وعده های غذایی در خوابگاه های دانشجویی صرفا با ژتون انجام می شود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۳۰ ۱۲:۰۴ | تعداد بازدید: 17

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه از تحویل وعده های غذایی در خوابگاه های دانشجویی صرفا با ژتون خبر داد.

علی صنعتی در گفتگو با خبرنگار مفدا گفت: برنامه غذایی هفته آینده از ساعت ۱۸ امروز برروی سایت قابل دسترسی بوده و دانشجویان می توانند نسبت به رزور وعده ناهار در یکی از سلف های تعین شده(خوابگاه شهید سلیمانی، خوابگاه حضرت فاطمه(س) و سلف بیمارستان آموزشی و درمانی نهم دی) اقدام نمایند.

همچنین وی از نصب دستگاه های پرینت ژتون در خوابگاه خبر داد و تصریح کرد: دستگاه های پرینت ژتون به زودی در خوابگاه ها نصب می شود و تحویل غذا در خوابگاه های دانشجویی صرفا با ارائه ژتون می باشد. همچنین کلیه دانشجویان خوابگاهی می بایست در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هفته جاری جهت پرداخت هزینه خوابگاه و تعیین وضعیت بدهی های معوق خود اقدام و جهت دسترسی مجدد به سامانه تغذیه به کارشناسان امور دانشجویی مراجعه نمایند.

گفتنی است توزیع وعده ناهار در خوابگاه حضرت فاطمه از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۱۵ و وعده شام از ساعت ۲۰ الی۲۱ صرفا در خوابگاه ها می باشد.

برچسب های خبر