افتخار قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

بیشترین تاثیر کار قرآنی آرامش روحی است

کد مطلب: ۱۰۸۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۰۱ ۰۸:۴۵ | تعداد بازدید: 18

عاطفه اصلاحی حافظ قرآن کریم و دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است. وی از سن ۱۲ سالگی و با شرکت در کلاس های قرآنی حفظ قرآن را شروع کرد. آخرین افتخار ایشان قرار گیری در بین سه نفر برتر رشته حفظ بیست جزء قرآن کریم در بیست و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت بهداشت است.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی،  عاطفه اصلاحی در گفت و گو با خبرنگار سرویس فرهنگی مفدا بیان کرد: به لطف خداوند از ۱۲سالگی در کلاس های قرآنی شرکت کردم و تا جزء ۴ طبق برنامه ریزی استاد پیش رفتم، اما مابقی قرآن رادر خانه و بدون استاد و کلاس پیش رفتم و توانستم ۱۵ جزء قرآن را در عرض دو ماه ونیم و در نهایت حفظ کل را در عرض دو سال و نیم به اتمام برسانم. شیوه حفظم بدون ترجمه و تفسیر تخصصی بود و در مسابقات متفاوتی اعم از دانش آموزی، اوقاف، ارشاد و دانشجویی شرکت کردم.

اصلاحی یکی از دستاوردهای کار قرآنی را برکت در فعالیت های دیگر زندگی دانست و اظهار کرد: بدون شک قرآن در زندگی انسان تاثیرات مثبتی دارد و بیشترین تاثیر کار قرآنی آرامش روحی است. جوانی که مسیر زندگی خود را در جهت قرآن قرار می دهد، قادر خواهد بود سرمایه گران بهای عمر خود را به خوبی در جهت پیشرفت و کمال مدیریت کند. او در پرتو قرآن به ارزشمندی زمان پی می برد و می داند که اگر آن را مدیریت نکند در خسران و زیان خواهد بود؛ همانطور که خداوند در قرآن می فرماید: «والعصر ان الانسان لفی خسر».

این افتخار قرآنی دانشگاه در پایان عنوان کرد: امیدوارم که دانشجویان هر چه بیشتر در مسابقات قرآنی شرکت نموده و با تفکر و تدبر در آیات قرآن کریم به اسرار شگفت انگیز آن دست پیدا کرده ودر جهت عمل به آن استفاده نمایند.