معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در جلسه ستاد اردوهای جهادی؛

بکار گیری ایده های خلاقانه در فعالیت های جهادی امری ضروری در شرایط کنونی است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۱۲:۰۶ | تعداد بازدید: 17

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه ستاد اردوهای جهادی با حضور حداکثری اعضا در سالن جلسات بوعلی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

"دکتر محمد قربانی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به اجرای اردوهای جهادی با تاکید بر بکارگیری ایده های خلاقانه گفت: در حال حاضر؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان فعالیت های اردوهای جهادی بایستی شکل ویژه ای به خود گیرد؛ اما این اقدام های خداپسندانه نبایستی متوقف گردد؛ بلکه لازم است با به کارگیری ایده های خلاقانه تری و با کیفیت بیشتر  آنها را به اجرا در آوریم. این درحالی است که دانشجویان ما و در اوج شیوع این ویروس منحوس دست از فعالیت های جهادی خود برنداشتند بلکه بیشتر از گذشته، با اجرای فعالیت های عام المنفعه از جمله تهیه و توزیع بسته های بهداشتی و غذایی، حضور در ضدعفونی کردن مناطق پرتردد شهر و غیره نقش پررنگ خود را به اثبات رساندند.

در ادامه این جلسه نمایندگان معاونت بهداشتی و مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت حمایت خود را از فعالیت های این ستاد اعلام داشتند. همچنین "سید حمید حسینی" مدیر فرهنگی دانشگاه بیان داشت: پرهیز از موازی کاری حوزه ها؛ یکی از مهمترین مواردی است که بایستی اهتمام بیشتری داشته باشیم و نهاد های دانشجویی از جمله کانون خیریه، اردوهای جهادی، هلال احمر و غیره با بهره گیری از پتانسیل نیروهای جوان، برنامه های این ستاد را هم راستای و با اولویت حوزه سلامت قرار دهند.

گفتنی است در انتهای این نشست با حضور کارشناس امور قرآنی دانشگاه به اهمیت موضوع انفاق پرداخته شد و همکاری دانشجویان در کلینیک سیار دندان پزشکی، برنامه ریزی جهت برگزاری مسابقات فرهنگی در سطح کشوری، برنامه ریزی جهت همکاری با پویش نذر محرم از برخی مصوبات این جلسه بود و طرح ایده اجرای اردوهای جهادی به جلسه بعدی موکول شد.

برچسب های خبر