برنده مسابقات تیتر نویسی دهه مبارک فجر اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۰۲ ۱۰:۱۰ | تعداد بازدید: 2

به گزارش مفدا تربت حیدریه ، در دهه فجر سال جاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اجرای مسابقات و برنامه های ویژه شور و هیجان خوبی را بین دانشجویان ایجاد کرد.این در حالی است کهمسابقه تیترنویسی با هدف شناسایی علاقمنمدان به حوزه خبر و رسانه از سوی روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

"مدیر مفدا" درر خصوص برگزاری این مسابقات گفت:بعد از برگزاری جلسه شورای دبیران سرویس ها پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا دانشگاه، مسابقه ای با طرح سوال << اگر شما در سال 1357 یک روزنامه نگار بودید تیر یک روزنامه؛روزهای 12 و 22 بهمن ماه را چه می نوشتید؟>> و با هدف شناسایی علاقمندان به حوزه خبر و رسانه برگزار شد.

"صباغی"ادامه داد:از میان تیترهای ارسالی و با توجه همکاری شایسته همکاران روابط عمومی  دانشگاه، مهدی رستگار مقدم با تیترهای "وعده <<نصر من الله و فتح القریب>> به بار نشست" و "سفر شاه ابدی شد" نفر نخست این دوره از مسابقات اعلام میشود.

گفتنی است جوایز برندگان مسابقات دهه فجر معاونت فرهنگی و دانشجویی در اختتامیه اردوهای جهادی اعطا خواهد شد.

برچسب های خبر