بازدید مدیر اداره تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه از مجموعه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۲/۰۱ ۱۳:۴۲ | تعداد بازدید: 56

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی، صبح امروزالهه ارمی معاون فرهنگی_دانشجویی به همراه  سید حمید حسینی مدیر اداره تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه  و علی صنعتی مدیر امور دانشجویی از مجموعه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بازدید کردند.در این بازدید هر یک از مسئولین، کارشناسان فرهنگی_دانشجویی و روابط عمومی به شرح فعالیت های شاخص انجام شده در ترم جاری پرداختند. در پایان این بازدید، سیدحمید حسینی ضمن تقدیر و تشکر از کادر فرهنگی گفت: فعالیت در امور فرهنگی همانند فعالیتی جهادی است که امیدواریم با استفاده از ظرفیت های دانشجویی، برنامه ریزی،همکاری و تعامل سازنده با حوزه های مرتبط شاهد ارتقای بیش از پیش امور فرهنگی دانشگاه در تمامی ابعاد باشیم.