یادداشت روز؛

ایران قهرمانان سپید پوش خود را در این روزها شناخت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ ۱۴:۰۴ | تعداد بازدید: 23

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به شیوع کرونا این روزها برخی فرزندان این مرز و بوم لباس سپید بر تن کرده اند و در خط مقدم مقابله با دشمن ریز اما بدقلق حاضر شده اند. مبینا روحی عضو سرویس فرهنگی مفدا و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در وصف پرسنل درمانی اینگونه نوشت:

چه زیباست دیدن زحمات کسانی که در بحبوحه ی همه ی ترس  و وحشت و بیماری ها، کفش آهنین تلاش را به پا می کنند و دل خود را به اقیانوس آرام صبر می سپارند.

کسانی که سوگند خورده اند در بدترین شرایط ، دوباره تن ناخوش بیماران شان را معطر به رایحه ی دل انگیز سلامتی کنند.

کسانی که لباس عزم بزم پوشیده اند تا دوباره شعف به تاراج برده را به دست صاحبان شان بازگردانند.

محافظانی که در بزنگاه ها ، باید چشم ببندند از جان و عزیزان و تمام خستگی هایشان و با دسته گلی از نهایت مهربانی همراه با روبان قرمز رنگ اخلاص به استقبال چشمان زار بیماران روند.

اینک چه شایسته است که در شیوع بیماری کرونا و با وجود تمام  نگرانی ها، با پرسنل و کادر درمان محترمانه تر رفتار کنیم و قدردان زحمات بی دریغ شان باشیم.