مربی کاروان ورزشی علوم پزشکی تربت حیدریه:

ایجاد امید، انگیزه و نشاط بیشتر قشر جوان برایند توجه به حوزه ورزشی است/آمادگی کامل پسران دانشجو جهت شرکت درچهارمین مسابقات ورزش های همگانی

کد مطلب: ۱۰۳۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۰۹:۳۶ | تعداد بازدید: 11

به  گزارش مفدا تربت حیدریه، چهارمین دوره مسابقات ورزش های همگانی وزارت بهداشت ویژه پسران دانشجو از دهم لغایت شانزدهم اسفندماه در مجتمع صندوق رفاه خزر آباد ساری برگزار می شود.

"روح ا... آرشی" مربی کاروان ورزشی دانشگاه افزود: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه توانسته است با برنامه ریزی های انجام شده بعد از فراخوان ثبت نام از میان ۴۰ دانشجوی شرکت کننده، در هفته اول اسفندماه ۱۰ دانشجو جهت شرکت در ۵ رشته دارت، طناب زنی، فوتبال رومیزی، فریزبی و طناب کشی انتخاب نماید.

آرشی ادامه داد: در یکسال اخیر مجموعه دانشگاه با تدابیری لازم، توجه خوبی را در حوزه تربیت بدنی داشته است و شرکت در این مسابقات می تواند ما را به اهدافمان در این حوزه نزدیک تر سازد.

وی تصریح کرد: ایجاد امید، انگیزه و نشاط بیشتر قشر جوان برایند توجه به حوزه ورزشی است وتنها نباید متکی به دانشگاه ها باشد و از مقاطع پایین تر بایستی شروع گردد تا بعنوان یک فرهنگ اصیل در جامعه نهادینه شود.

آرشی که خود در رشته تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد تحصیل کرده است در مصاحبه با خبرنگار مفدا اینگونه اظهار داشت: با اعلام وزیر ورزش، رشد ۲۱ درصدی ورزش های همگانی نسبت به گذشته و رشد دو برابری مشارکت مردمی در ارتقا کیفیت زندگی نقش موثری دارد چرا که در زمان کم و با شرایط و امکانات موجود می توان به راحتی ورزش کرد.

وی در پایان افزود: تمام تلاشمان را در این دوره از مسابقات خواهیم کرد و دانشجویان از آمادگی خوبی جهت رویارویی با رقبای خود هستند.