به همت معاونت فرهنگی دانشجویی؛

اپلیکیشن کلاس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تولید و منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۱۳:۲۵ | تعداد بازدید: 15

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، نخستین شماره اپلیکیشن با عنوان کلاس کرونا به همت معاونت فرهنگی دانشجویی تولید و منتشر شد.

دکتر محمد قربانی با اعلام خبر فوق گفت:  این اپلیکیشن با هدف آموزش، پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و همکاری معاونت آموزشی پژوهشی در ۶ قسمت مطالب آموزشی، ویدئو، پیشگیری، اصول تغذیه، اینفوگرافی و پادکست تولید و منتشر شده است و در نخستین شماره سعی شده است تا به یکسری از نیازها در سطح جامعه پاسخ داده شود.

معاون فرهنگی دانشجویی با توجه به اهمیت رسانه اظهار داشت: گستردگی فضای رسانه ای باعث شده است تا سطح دسترسی مردم به اطلاعات افزایش یابد و با روش های مختلفی به یادگیری بپردازند حال در همین راستا معاونت فرهنگی دانشجویی با بهره گیری از پتانسیل دانشجویان انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت و کارکنان به تولید این چنین محتوهایی رسیده است.

گفتنی است این نرم افزار به زودی در کافه بازار ایرانیان منتشر و بروز رسانی نسخه های بعدی آن در دست اقدام قرار گرفته است.

جهت دانلود نسخه اندروید کلیک کنید

کلاس کروناکلاس کرونا2