انتشار مجموعه چند قسمتی آگاهی قبل از ازدواج در دستور کار رادیو پیک جوان قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۰۹ ۰۹:۵۸ | تعداد بازدید: 9

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، نخستین جلسه رادیو پیک جوان در ترم جاری با حضور حداکثری مدیر مسئول، سردبیر، سرپرست و اعضای هیئت تحریریه در سالن جلسات رازی و با هدف برنامه ریزی و تقسیم وظایف جهت اجرای فعالیت های این ترم و هم چنین تعیین سردبیر جدید  برگزار شد. رادیو مفدای تربت حیدریه  با تغییر نام به پیک جوان  تاکنون ۶ شماره  با موضوعات مختلف به انتشار  رسانده است؛ هم چنین با رای اعضا منصوره سهرابی دانشجوی ترم 5 اتاق عمل به عنوان سردبیر جدید انتخاب شد.

یکی از مهم ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه تهیه مجموعه  ی چند قسمتی با محوریت آگاهی پیش از ازدواج و بررسی کتابی در این زمینه است. زهره قمری زارع، در این خصوص افزود: آموزش مهارت های زندگی قبل از ازدواج از ملزومات است لذا این موضوع با استقبال اداره مشاوره و همتایاران سلامت همراه شد که به زودی تهیه و انتشار آن صورت می پذیرد. از دیگر مصوبات این جلسه، به توافق رسیدن اعضای مجموعه برای ثبت و ضبط پادکست مناسبتی اربعین بود.