کارشناس مسئول انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

انتخابات انجمن های علمی دانشجویی در سه مرحله و بصورت مجازی برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۲۲ ۱۱:۱۰ | تعداد بازدید: 44

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، نشست هم اندیشی دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بصورت وبینار و در بستر فضای مجازی با هدف تشریح انتخابات انجمن ها برگزار شد.

"فائزه شیدایی" کارشناس مسئول انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه با اشاره به انتخابات دبیران انجمن ها گفت:  با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان از برگزاری انتخابات همچون سال های گذشته محروم بودیم اما در حال حاضر به دنبال آن هستیم تا این امر را بصورت مجازی انجام دهیم.

شیدایی با تشریح نحوه برگزاری انتخابات ادامه داد: انتخابات به صورت مجازی و در سه مرحله برگزار خواهد شد. در مرحله اول انجمن های علمی دانشجویی مامایی، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی و رادیولوژی و مرحله دوم انجمن های علمی دانشجویی بهداشت، پرستاری و علوم اعصاب و در مرحله سوم به برگزاری انتخابات انجمن های علمی دانشجویی فوریت های پزشکی، اتاق عمل و هوشبری می پردازیم.

وی افزود: مهلت عضو گیری و اعلام کاندیدای شورای مرکزی گروه اول از امروز شنبه ۲۲ شهریورماه لغایت چهار شنبه ۲۵ شهریورماه می باشد. همچنین دانشجویان می توانند جهت ثبت نام به رابط رشته خود که به شرح ذیل می باشد ارتباط برقرار نمایند و زمان برگزاری سایر گروه ها متعاقبا اعلام می شود.

انجمن علوم آزمایشگاهی: خانم فکری با شناسه تلگرامی  Marymfekrii@

انجمن علمی مامایی: خانم دهنوخلجی با شناسه تلگرامی  FA_Dehnokhalaji@