افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت خوابگاه دانشجویی حضرت فاطمه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۷ ۱۳:۳۹ | تعداد بازدید: 166

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه از افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت خوابگاه حضرت فاطمه(س) خبر داد.

"علی صنعتی" مدیر امور دانشجویی در مصاحبه با خبرنگار سرویس صنفی رفاهی مفدا با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت خوابگاه دختران دانشگاه گفت: در حال حاضر با اجاره نیمی از طبقه اول خوابگاه حضرت فاطمه(س) دانشگاه آزاد شهرستان ۳۰ اتاق و ۱۶۸ تخت به ظرفیت خوابگاه افزوده شده که در مجموع و در شرایط عادی می توان بیش از ۶۰۰ نفر را اسکان داد.

او با تاکید بر بهسازی های مستمر خوابگاه های دانشجویی در سالیان گذشته اظهار داشت: در حال حاضر با هزینه ای بالغ بر ۱ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال فعالیت هایی از جمله بهسازی سرویس های بهداشتی طبقه همکف، نقاشی نیمی از طبقه اول، مفروش کردن راه روها و ۳۰ اتاق طبقه اول، تجهیز سالن مطالعه(خرید میز و صندلی) و رفع دیگر نواقص موجود بوده که با پشتیبانی مجموعه دانشگاه در حال انجام می باشد.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دارای دو خوابگاه شهید سلیمانی و حضرت فاطمه(س) به صورت استیجاری می باشد.

برچسب های خبر