مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبرداد:

اسفندماهِ گرم اداره تعالی فرهنگی/ برنامه های ماه پایانی سال اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۲۹ ۱۳:۵۵ | تعداد بازدید: 4

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی،  سید حمید حسینی "مدیر فرهنگی" دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار مفدا از برگزاری جشنواره نشریات در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبرداد و افزود: در راستای افزایش سطح کیفی و کمی نشریات واستفاده از توانمندی دانشجویان در این زمینه ، جلساتی از ترم گذشته برای اجرای رویدادی موثر برگزار شد که از مصوبات آخرین جلسه برگزاری جشنواره نشریات در اسفند ماه سال جاری بود که اطلاعات تکمیلی آن پس از تنظیم مفاد آیین نامه متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی در ادامه گفت: از دیگر برنامه های ماه جاری تقویت انجمن های علمی دانشجویی و برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی شامل کانون های ادبی، هلال احمر، جهادی، خیریه پناه عصر، موسیقی، مذهبی(هیئت محبان امیرالمومنین(ع)، عفاف و حجاب، ایثار و شهادت، نماز و...) قرآن و عترت، گام(گردشگری، اقوام و محیط زیست)، کاف، فیلم و عکس و نشریات می باشد که در تاریخ هفتم  اسفندماه با  تقویت مجامع عمومی و شوراهای مرکزی برگزار خواهد شد.

حسینی ضمن بیان اهمیت برنامه ریزی و سازماندهی اردوهای جهادی افزود:با توجه به مطالبات و پیگیری های صورت گرفته از سمت دانشجویان تا پایان سال جاری اردوهایی تحت عناوین اردوهای سیاحتی و تفریحی به صورت مجزا وجدا از هم ویژه ی دانشجویان دختر و پسر در دستور کار فعالیت های آتی اداره ی تعالی فرهنگی قرار دارد که تاریخ دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد و در هفته جاری کارشناسان فرهنگی جهت بازدید از این مناطق اعزام خواهند شد.

او در انتها همچنین به برگزاری جشن "فصل نو فصل همدلی" همزمان با ولادت حضرت علی(ع)   اشاره کرد و گفت: این جشن به منظور آشنایی دانشجویان با کانون ها و تشکلات دانشجویی و اجرای برنامه های جذاب برای دانشجویان می باشد که همزمان با ولادت حضرت علی در تاریخ نوزدهم اسفند ماه برگزار خواهد شد.

گفتنی است نشست توجیهی دانشجویان جدیدالورود نیمسال دوم تحصیلی، اردوی راهیان نور و اعتکاف  از دیگر برنامه های مهم است که در ماه پایانی سال اجرا خواهد شد و دانشجویانی که ایده یا فعالیتی را در ذهن دارند می توانند به اداره تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه مراجعه کرده تا بررسی های لازم صورت پذیرد.