با حکم معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی تربت حیدریه؛

ابلاغ دبیران سرویس های پایگاه خبری مفدا تربت حیدریه صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۰۳ ۱۴:۴۴ | تعداد بازدید: 23

به گزارش مفدا تربت حیدریه، با پیگیری های بعمل آمده و بنا به پیشنهاد و معرفی مدیر مفدا دانشگاه با حکم "الهه ارمی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  طی احکامی جداگانه "علیرضا دهقان" بعنوان دبیر سرویس چند رسانه ای ابقا و خانم ها" فاطمه سکندری"، "کتایون مسلمی" و "زهره قمری زارع" به ترتیب بعنوان دبیران سرویس های آموزشی-پژوهشی، فرهنگی و صنفی-رفاهی منصوب شدند.

متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

دانشجوی گرامی جناب آقای علیرضا دهقان

با اهدای سلام و تحییات؛

نظر به تعهد، علاقمندی و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد مدیر مفدا دانشگاه، به موجب این ابلاغ درترم اول و دوم سال تحصیلی 98-97 به عنوان "دبیر سرویس چند رسانه ای" پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا تربت حیدریه ابقا می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در انجام وظایف محوله زیر نظر مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی موفق و سربلند باشید.

دانشجوی گرامی سرکار خانم کتایون مسلمی

با اهدای سلام و تحییات؛

نظر به تعهد، علاقمندی و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد مدیر مفدا دانشگاه، به موجب این ابلاغ درترم اول و دوم سال تحصیلی 98-97  به عنوان دبیر سرویس فرهنگی پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا تربت حیدریه منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در انجام وظایف محوله زیر نظر مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی موفق و سربلند باشید.

دانشجوی گرامی سرکار خانم فاطمه سکندری

با اهدای سلام و تحییات؛

نظر به تعهد، علاقمندی و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد مدیر مفدا دانشگاه، به موجب این ابلاغ در ترم اول و دوم سال تحصیلی 98-97  به عنوان دبیر سرویس آموزشی و پژوهشی  پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا تربت حیدریه منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در انجام وظایف محوله زیر نظر مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی موفق و سربلند باشید.

دانشجوی گرامی سرکار خانم زهره قمری زارع

با اهدای سلام و تحییات؛

نظر به تعهد، علاقمندی و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد مدیر مفدا دانشگاه، به موجب این ابلاغ در ترم اول و دوم سال تحصیلی 98-97  به عنوان دبیر سرویس صنفی رفاهی پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا تربت حیدریه منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در انجام وظایف محوله زیر نظر مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی موفق و سربلند باشید.