در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت پذیرفت؛

آیین نامه پوشش و رفتار حرفه ای مهمترین محوریت ششمین جلسه شورای فرهنگی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۲۲ ۱۰:۵۹ | تعداد بازدید: 19

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، ششمین جلسه شورای فرهنگی در سال جاری با حضور حداکثر اعضا و با بررسی آیین نامه پوشش در دانشگاه و عفاف و حجاب در سالن جلسات معاونت توسعه و منابع برگزار شد.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه برگزاری کارگاه های آموزشی اخلاق پزشکی قبل از ورود به محیط بالین را امری ضروری دانست و بیان داشت؛ محیط رشد و فرهنگ جامعه تاثیرات بالقوه ای در پوشش و عفاف و حجاب دارد و بایستی با راهکارهایی صحیح در این مسیر گام برداشت و الگو گیری از شخصیت های سرآمد و با اخلاق در این زمینه که در جامعه وجود دارند کمک به سزایی می کند.

وی همچنین خواستار تدوین و اجرایی شدن هرچه سریع تر شیوه نامه پوشش و رفتار حرفه ای دانشجویان شد تا جایگاه دانشجو بیشتر از گذشته حفظ و ارتقا داده شود و خروجی آن یز ارزیابی گردد.

دکتر محمد قربانی معاون فرهنگی و دانشجویی در این جلسه با اشاره به تهاج های شکست خورده دشمن در سال های اخیر اظهار داشت: اجرای آیین نامه های پوشش رفتار حرفه ای بعنوان ابزاری مناسب در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب می باشد؛ همچنین امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای همگانی است و تمام واحدهای دانشگاه بایستی اهتمام لازم را داشته باشند.

سید حمید حسینی مدیر فرهنگی در انتهای این نشست به برنامه های درنظر گرفته شده اداره تعالی فرهنگی پرداخت و تصریح کرد: اگر دانشگاه به جایگاه رفیع و مطلوب برسد قطعا جامعه به جایگاه مطلوب تر خود دست خواهد یافت.

گفتنی است در این جلسه ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیر فرهنگی،فرمانده بسیج دانشجویی و سایر اعضا برگزار شد.