برندگان مسابقه کتابخوانی قیام سرخ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۲۰ ۱۰:۳۱ | تعداد بازدید: 11

علی زاهدی، کارشناس امور قرآن و عترت در خصوص نحوه برگزاری مسابقه گفت: مسابقه کتابخوانی قیام سرخ که با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشگاهیان علوم پزشکی تربت حیدریه با معارف حسینی، مصادف با ایام محرم و صفر بصورت مجازی برگزار شد با استقبال خوبی روبرو شد. ابتدا سر فصل هایی برای مطالعه از کتاب حماسه‌ی حسینی شهید مطهری که جزء کتب ارزشمند اسلامی است، انتخاب  و شرکت کنندگان با مطالعه‌ی آن بخش، باید به سوالات، پاسخ تشریحی داده و جواب را ارسال می کردند.

گفتنی است پس از اتمام  این رقابت معارفی، صبح روز گذشته  با حضور کارشناسان  فرهنگی، قرعه کشی بین شرکت کنندگان برتر انجام شد و اسامی برگزیدگان بشرح زیر است:

جناب آقای سعید ایزدی(دانشجو)

سرکارخانم فرزانه صداقتی(دانشجو)

ضمن عرض تبریک خدمت این عزیزان و آرزوی موفقیت برای دیگر شرکت کنندگان، زمان دریافت هدایا (کارت هدیه) متعاقبا از طریق راه های ارتباطی روابط عمومی معاونت فرهنگی-دانشجویی اعلام خواهد شد.